• Welcome to Photography Forum. Our photography community!

    Photography-forum is dedicated to those who have passion, desire and love of photography and want to improve their photographic technique. It doesn't matter what you photograph, landscapes, weddings, portraits or your photographic experience, it's about learning and loving what we do. Photography!

    If you want learn and expand your photography skills then there is one place to do it Photography Forum !!!

    You are viewing photography-forum as a guest which gives you limited access to view most forums and enjoy other features. By joining our free community you will be able to post photographs for critique, join in the monthly photography competitions, respond to polls, upload content and enjoy many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join Photography Forum.

    If you have any problems please contact us.

    The Photography-Forum Team
  • PLEASE SEE RULES BEFORE POSTING LINKS
    Click here to see Forum Rules

camera issue

  1. B

    Canon AE-1 Help Needed

    Hello friends, fairly new camera learner here. Recently bought a film camera to get better at photography and loved it up until I found out I had a light leak. I can proudly say after watching a plethora of YouTube tutorials that I was able to fix it BUT, allow me to provide some context for...
  2. Chris Sharples

    Really need some help with a frequent issue!

    I've been having a repeating issue with my Canon 7d Mark ii, which is when I'm taking a high amount of photos in quick succession, the camera will quite frequently and suddenly stop taking photos and I'll get the word 'busy' appear on the screen. I don't understand why this keeps happening...
  3. VIvek Baghel

    Card Cannot be Accessed reinsert/change Card or Format with Camera

    Hello, I have been using Canon 700D(Rebel T5i) for last 3 years but never faced any issue but suddenly I faced "Card Cannot be Accessed reinsert/change Card or Format with Camera" in my Canon 700D(Rebel T5i). To solve this issue, I did I formatted card a few times (the problem not fixed) I used the same card...
Top